Benvinguts al teatre! Per a aquest espai, Borrós Interiorisme ha apostat per un interiorisme modern i atractiu, que genera expectació des del primer moment i ofereix la millor benvinguda als visitants.

L’experiència d’anar al teatre comença al creuar el vestíbul, un gran motiu pel qual Borrós Interiorisme s’ha encarregat d’actualitzar i renovar el vestíbul del teatre Kursaal a Manresa (Barcelona).

Per a aquest espai, Borrós ha apostat per un disseny interior modern i atractiu, que genera expectació des del primer moment i ofereix la millor benvinguda als visitants. La primera impressió del teatre que s’emporta el públic és aquesta zona i, per això, s’han estudiat una sèrie d’elements que posen en context el visitant, que en tot moment rep inputs de trobar-se efectivament en un teatre singular. Les cortines de terra a sostre, les pantalles il·luminades amb la cartelleria del moment, la imatge corporativa del Kursaal present en diferents detalls.

Al projecte de reforma, Borrós Interiorisme no només ha canviat la imatge de l’espai, també s’han realitzat actuacions acústiques per millorar el confort del públic, usant els elements decoratius com els cortinatges de vellut que milloren la qualitat acústica de l’espai i permeten el control i regulació de la climatització. S’ha substituït tota la il·luminació incandescent per tecnologia LED de baix consum.

La il·luminació, cuidada al màxim, accentua amb precisió alguns elements que permeten guiar la mirada del visitant cap a on més interessa.
En algunes zones s’ha creat un interessant joc de llums i ombres, en una clara al·lusió als escenaris i al món del teatre.
També es dissenya un espai central al vestíbul que emula el sostre d’un escenari, amb les barres, cables i focus teatrals.
A més, també s’hi han incorporat grans pantalles led, ja que visualment resulten més atractives. Amb elles s’elimina la cartelleria impresa tradicional, amb la consegüent reducció de consum de paper.